Patrik Laineen ketju myllättiin täysin uusiksi – sentterinä todellinen yllätysnimi!

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine lähtee kauteen 2021-22 uusien ketjutovereiden voimin.

The Athletic -sivuston toimittaja Aaron Portzline raportoi, että Laine pelasi perjantain jääharjoituksissa Philadelphia Flyersista vaihtokaupassa hankitun veteraanihyökkääjän Jakub Voracekin ja vasta 18-vuotiaan Cole Sillingerin vierellä.

Sillingerin iso rooli on melkoinen yllätys. Yhdysvaltalaissentteri varattiin Blue Jacketsiin tänä kesänä ensimmäisen kierroksen 12. valinnalla. Sillinger pelasi viime kaudella Yhdysvaltojen juniorisarja USHL:ssä Sioux Falls Stampeden riveissä 31 ottelua pistein 24+22=46.

Portzlinen mukaan Sillinger voi tosissaan taistella paikasta Blue Jacketsin NHL-kokoonpanossa. Toimittaja huomauttaa kuitenkin, että Laineen vierelle ovat ehdolla myös Jack Roslovic ja Alexandre Texier.