SHL:ssä pelaava Djurgårdens IF tiedottaa tehneensä peräti neljävuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Marcus Sörensenin kanssa.

29-vuotias Sörensen on pelannut edelliset viisi kautta NHL:ssä San Jose Sharksin organisaatiossa. Vyölle on kertynyt NHL:ssä 226 runkosarjan ottelua, joissa on syntynyt 64 pistettä. Pudotuspeleissä hän on pelannut 34 ottelua ja kirjauttanut niihin 12 pistettä.

Sörensen edusti Djurgårdenia neljän kauden ajan ennen kuin lähti Pohjois-Amerikkaan. Viime kaudella hän puolestaan käväisi pelaamassa alkukaudesta Allsvenskanissa HC Vita Hästenin riveissä 14 ottelua ja tekikin niihin komeat 24 tehopistettä.

Sörensen oli mukana myös viime kevään MM-kisoissa. Seitsemään otteluun hän teki pisteet 2+2.

Djurgården Hockey

@DIFHockeyse
Djurgården kan med all formalia på plats stolt bekräfta att klubben tecknat avtal med forwarden Marcus Sörensen. Avtalet är skrivet över flera år och spelaren kommer att presenteras imorgon tisdag.

#DIFHockey #AlltidOavsett