Paluu tuttuihin maisemiin – San Jose Sharksin hyökkääjä pitkään sopimukseen SHL-seuran kanssa

© Kuva: Getty Images

SHL:ssä pelaava Djurgårdens IF tiedottaa tehneensä peräti neljävuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Marcus Sörensenin kanssa.

29-vuotias Sörensen on pelannut edelliset viisi kautta NHL:ssä San Jose Sharksin organisaatiossa. Vyölle on kertynyt NHL:ssä 226 runkosarjan ottelua, joissa on syntynyt 64 pistettä. Pudotuspeleissä hän on pelannut 34 ottelua ja kirjauttanut niihin 12 pistettä.

Sörensen edusti Djurgårdenia neljän kauden ajan ennen kuin lähti Pohjois-Amerikkaan. Viime kaudella hän puolestaan käväisi pelaamassa alkukaudesta Allsvenskanissa HC Vita Hästenin riveissä 14 ottelua ja tekikin niihin komeat 24 tehopistettä.

Sörensen oli mukana myös viime kevään MM-kisoissa. Seitsemään otteluun hän teki pisteet 2+2.