Ottawa Senatorsin tähtihyökkääjä Brady Tkachuk on tehnyt selväksi organisaatiolle, että hän ei palaa Kanadaan ilman uutta jatkosopimusta. 21-vuotias on rajoitettu vapaa agentti, mutta Senators ei ole näyttänyt edenneen nuorukaisen kanssa sopimusneuvotteluissa pätkääkään.

TSN:n toimittaja Shawn Simpsonin mukaan osapuolet eivät ole lähelläkään sopimusta. Tkachukin leirin mukaan Senators ei ole toistaiseksi edes tarjonnut varteenotettavaa diiliä hyökkääjälle. Tämä on turhauttanut 21-vuotiasta niin paljon, että hän kieltäytyy palaamasta Kanadaan ennen sopimuksen syntymistä.

NHL-kauden alkuun on enää reilu kuukausi. Viime kaudella eniten pisteitä Senatorsin rosterista iskenyt Tkachuk etsii Simpsonin mukaan muhkeaa palkankorotusta. Senatorsin omistaja Eugene Melnyk on tunnettu pihiydestään. Usea tähtipelaaja on kaupattu liian suurten palkkatoiveiden takia, vaikka palkkakatossa olisikin ollut tilaa.