Oi voi! Suomalaispakki saapui NHL-leirille rapakunnossa – valmentajalta tyly kommentti

© Kuva: Getty Images

Olli Juolevin nimi on noussut Vancouverissa puheeksi ikävissä merkeissä.

The Athletic -sivusto uutisoi, että Juolevin harjoitusleiri Vancouver Canucksin mukana on lähtenyt surkeasti liikkeelle.

Juolevin kerrotaan olleen Canucksin joukkueen huonoin 40s skate -viivaluistelussa. 23-vuotias helsinkiläinen oli romahtanut viivaluistelun jälkeen jäälle täysin voimattomana.

– Mielestäni hän ei ainakaan tehnyt itselleen palvelusta, Canucksin päävalmentaja Travis Green kommentoi suomalaisen suoritusta.

Juolevi ei myöskään ole vakuuttanut Canucksin jääharjoituksissa.

– Juolevin piti olla vaihtoehto Canucksin kolmosparin vasemmaksi puolustajaksi, mutta hän on menettänyt paikkansa Huntille ja Rathbonelle. Juolevin huono fyysinen kunto on näkynyt läpi harjoitusleirin. Kaiken lisäksi suomalainen oli suurissa vaikeuksissa molemmissa jääosuuksissa, The Athletic -sivusto kirjoittaa.

Ilta-Sanomat uutisoi tällä viikolla, että Juolevin rapakunnon taustalla on keväällä tullut koronavirustartunta, jonka oireet pitkittyivät. Greenin mukaan Juolevi on menettänyt kropastaan n. 4,5-7,5 kiloa.

Canucksin ykkösmiehistöä sisältävästä A-ryhmästä B-ryhmään tiputettu suomalainen joutuu nyt tosissaan taistelemaan paikasta NHL:ssä.

– Juolevin täytyy tehdä jotain erityistä harjoitusleirillä, jos hän haluaa päästä takaisin Canucksin rosteriin. Hän on jäänyt nyt pahasti muita jälkeen, The Athletic kertoo.