Kakkoskierroksella vuonna 2018 New York Islandersiin varattu Bode Wilde ei halua ottaa koronarokotetta. Islanders-GM Lou Lamoriello ei salli yhdenkään rokottamattoman pelaajan osallistua joukkueen toimintaan, joten vaihtoehdoksi jäi vain Wilden pelaaminen muualla.

21-vuotias puolustaja lähetettiin lainalle Västerviks IK:hon. Wilde ei tehnyt tilannettaan yhtään paremmaksi vihjatessaan Instagramissa Islandersin loukkaavan hänen ihmisoikeuksiaan.

— Toivon, että ihmisoikeuteni on tarpeeksi pelaamaan pääsemiseksi… Mikä maailma, Wilde kommentoi Instagramissa ennen kuin vaihtoi profiilinsa yksityiseksi.

Korkeasta varauksestaan huolimatta jenkkipakki ei ole enää Islesin lupausten nokkimisjärjestyksessä kärkipäässä. Junioreissa huipputehoja nakuttanut Wilde on kahden ensimmäisen ammattilaiskautensa aikana joutunut tyytymään 42 AHL-ottelussaan tehoihin 3+5=8.