NHL:ssä kulttimainetta nauttivan puolustajan P.K Subbanin, 32, nimi on noussut kuumimpiin siirtohuhuihin.

Boston Hockey Now -sivuston toimittaja Jimmy Murphy raportoi, että ”useat NHL-seurat” olisivat New Jersey Devilsin kanadalaistähden perässä.

Murphy muistutti artikkelissaan, että Subbanin kauppaaminen ei ole välttämättä helppoa kiekkotähden yhdeksän miljoonan dollarin palkalla varustetun sopimuksen takia. Devils joutuisi todennäköisesti ottamaan mahdollisessa vaihtokaupassa osan Subbanin palkasta omaan palkkakattoonsa.

Murphyn mukaan yksi mahdollisista puolustukseen vahvistusta tavoittelevista joukkueista voisi olla Subbanille Montreal Canadiens -ajoilta tutuksi tullut vihollisseura Boston Bruins.

– Yllättävän iso osa Bruins-faneista olisi valmiita ottamaan pitkäaikaisen arkkivihollisensa Bruinsin uniformuun. Aion kirjoittaa tästä aiheesta lisää tulevina päivinä, mutta uskoisin, että Subban olisi Bruinsille loistava hankinta niin kaukaloon, kuin myös sen ulkopuolelle, Murphy kertoo.

Subban pelasi viime kaudella Devilsin mukana 44 ottelua pistein 5+14=19. Värikkäänä persoonana tunnetun puolustajan nykyinen sopimus päättyy ensi kauteen.