NHL-tähtihyökkääjä hajotti olkapäänsä harjoitusleirillä – edessä pitkä huili?

© Kuva: Getty Images

Detroit Red Wingsin tähtihyökkääjä Jakub Vranan harjoitusleiri alkoi katastrofaalisella tavalla.

25-vuotias tshekkitähti loukkasi olkapäänsä jo seuransa kauteen valmistavan harjoitusleirin toisena päivänä. Edessä saattaa olla pahimmassa tapauksessa pitkä huili tositoimista.

Red Wingsin päävalmentaja Jeff Blashillin mukaan taiturimainen Vrana tapaa spesialistin maanantaina, minkä jälkeen seura saa lisätietoja pelaajan vamman laadusta. Pahimmassa tapauksessa edessä saattaa kuitenkin olla leikkaus sekä pitkä kuntoutusjakso, mikä olisi jättimäinen takaisku Red Wingsin alkavan kauden valmiiksi ohuilta vaikuttaville menestysmahdollisuuksille.

Vrana siirtyi Detroitiin viime kauden siirtotakarajalla Washington Capitalsista. Miehen loppukausi uudessa seurassa oli suorastaan loistava, sillä takavuosien menestysseurassa välittömästi ykköshyökkääjäksi kohonnut hyökääjä iski 11 otteluun tehot 8+3=11.