Nähdäänkö kultaleijona Sami Lepistö pian Liigassa? ”Muutamia ihan varteenotettavia jutteluja SM-liigaseurojen kanssa on ollut”

© Kuva: Getty Images

Kultaleijona Sami Lepistöllä, 36, ei ole vielä sopimusta tästä kaudesta. Viimeiset neljä vuotta hän on edustanut Jokereita, mutta nyt on aika muutokselle. Uraansa hän ei ole todellakaan lopettamassa.

– Uraani olen jatkamassa, ja intoa riittää. Suoraan sanottuna olen vähän kytännyt Keski-Eurooppaa, mutta miksei Liigakin ole vaihtoehto, jos ei mitään muuta aukea, Lepistö kommentoi NordicBetin Studiolle.

– Muutamia ihan varteenotettavia jutteluja SM-liigaseurojen kanssa on ollut. Ei raha ole tällä hetkellä se ykkösjuttu, että menisin pelkästään rahan perässä. Paikan pitäisi olla sellainen, että voisi perheen kanssa lähteä. Siinä mielessä SM-liiga on ihan hyvä vaihtoehto.

Liigassa Lepistö nähtiin viimeksi kaudella 2006-07. Sen jälkeen suomalaispuolustaja on kiertänyt maailmaa ja nähnyt useita NHL- ja KHL-seuroja. Suomessa kiekkoillessaan Lepistö on edustanut Jokereita, mutta muun paidan pukeminen päälle ei ole mikään mahdottomuus.

– Jos mun faija teki sen (siirron) 80-90-luvulla, niin en näe syytä, miksei tänä päivänä voisi tehdä niin, varsinkin kun ei pelata edes samaa liigaa. Olisihan se kieltämättä tietyllä tavalla outoa, mutta en usko, että se olisi mikään ongelma.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.