MM-kotikisoihin yleisöryntäys! Lippuvarauksia yli 1,6 miljoonaa – moni joutuu pettymään

© Kuva: Ilari Isotalo

VUoden 2022 MM-kisat pelataan pitkän odotuksen jälkeen taas Suomessa. Yleisöä tapahtumaan riittää, ja pahasti näyttää siltä, että läheskään kaikki halukkaat eivät saa lippuja.

Kisoissa on käytössä ensikertaa lippujen osto-oikeuksien arvonta. Kaikille osallistuneille ei valitettavasti osto-oikeuksia riittänyt, Arvonnan kautta nimittäin haettiin peräti 1 600 000 lippua eri ottelutapahtumiin.

Erityisen kuumaa kysyntä on ollut Suomen peleihin. Kiinnostavampiin päiviin on haettu yli 200 000 lippua. Määrä vastaa melkein jo koko Tampereen väkilukua.

– Kaikki Tampereella pelattavat ottelut on loppuunvarattu lippuarvonnan kautta. Arvontaan osallistuneiden ei kuitenkaan ole pakko lunastaa lippujaan, joten lunastamatta jääneitä lippuja voi vielä tulla myyntiin pieni määrä, kertoo 2022 Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen.