Liiga
Lukko – TPS
Torstai 09.09. klo 18:30

Kotimaan jääkiekkokausi alkaa toden teolla torstaina, kun Lukko ja TPS avaavat Liigan runkosarjan viime kevään finaaliuusinnalla. Samalla nostetaan hallin kattoon Lukon mestaruusviiri. Ottelu on myyty jo hyvissä ajoin loppuun – halliin saa ottaa vallitsevan ohjeen mukaan yleisöä 75% kapasiteetista. Tässä kohtaa sopii toivoa, ettei pandemia haittaa kohtuuttomasti tulevaa liigakautta – liigajoukkueet ovat jo tähän mennessä ottaneet aivan kylliksi osumaa.

Jo kausivetoja käsittelevässä artikkelissa raapaistiin Lukon pelaajiston vaihtuvuutta mestaruuden jälkeen: joukkue kärsi sen verran kovista menetyksistä, ettei se ole tällä kaudella mestarisuosikki. Silti Raumalla on palaset mukavasti kohdallaan: tärkeä Lassi Lehtinen pysyi maalilla ja Arttu Ilomäki on mieleinen paluumuuttaja. CHL:ssä jatkopaikka näyttää tällä hetkellä todennäköiseltä – Sebastian Repo kannattaa mainita turnauksen tähänastisista onnistujista.

TPS:n CHL-kaudesta tulee sen sijaan täysi pannukakku. Jussi Ahokkaan suojatit ovat kärsineet tehottomuudesta, vaikka maalipaikkoja sinällään on luotu tyydyttävästi. Vaikka turkulaisten peli ei ole vielä uomissaan, on joukkueen materiaali hyvä ja Ahokas on tunnetusti huippukoutsi. Elmeri Eronen tekee paluun Turkuun, ja ulkomaalaisvahvistukset ovat vähintäänkin mielenkiintoisia. Harjoituskaudella Tepsi kohtasi Lukon kahdesti, ja hävisi molemmat ottelut.

Lyö vetoa ottelusta:

Tepsillä on potentiaalia nähtyä enemmän, mutta silti Lukon valmius on paremmissa kantimissa tässä vaiheessa. Kerrointa voisi olla enemmänkin, mutta aivan hyvän viihdevedon kotivoitosta saa avausiltaan: Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,04.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO