Liigan jokakautinen puheenaihe taas esillä: HPK SaiPan vieraaksi absurdeista lähtökohdista, luotsi mietteliään oloisena – “Tuo omat haasteensa”

© Kuva: Juha Tamminen

Runkosarjan otteluohjelma tahtoo puhuttaa liigaväen keskuudessa kaudesta toiseen, eikä tämäkään syksy ole tehnyt poikkeusta. Yksi erikoisuus on edessä lauantaina, jolloin HPK pelaa jo viikon kolmannen ottelunsa. Illan kotijoukkue SaiPa sen sijaan on nähty kaukalossa edellisen kerran viikko sitten lauantaina.

Kaiken kruunuksi Kerhon viikko ei ole ollut mikään kevyin mahdollinen. Keskiviikkona se kävi Oulussa ja eilen perjantaina joukkue palasi pelin ajaksi kotiin. Sekä Kärppiä että Ässiä vastaan joukkue joutui jatkoajalle ottaen toki voitot.

Hämeenlinnalaislauman luotsi Matti Tiilikainen antoi aiheesta kyllä ihan asiallista palautetta perjantain pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa. Se löytyy Liigan nettisivuilta.

– Toivottavasti saadaan rotaatiota, tuoretta ukkoa sisään. On mielenkiintoista, kun meillä on kolmas ottelu neljään päivään ja vastustajalla viikon ensimmäinen ottelu.

– Se tuo varmasti omat haasteensa. Mutta kyse on yhdestä jääkiekko-ottelusta ja siihen pitää lähteä valmistautumaan huomattavasti paremmin kuin Ässät-pelin ensimmäiseen kaksikymppiseen.

Liiga lauantaina:
HIFK-Sport 17.00
JYP-KooKoo 17.00
SaiPa-HPK 17.00
Ässät-Kärpät 17.00
KalPa-Pelicans 18.30
TPS-Lukko 18.30