Liiga alkaa – oletko valmis: Kausivedot

Liiga
Kausivedot
Torstai 09.09. klo 18:30

Liiga potkaistaan torstaina käyntiin ja soppaa aletaan hämmentämään parilla napakalla kausivedolla. Kausivedot ovat edullinen tapa pysyä mukana Liigan tapahtumissa ja puristella vetoja parhaimmillaan kauden loppuun asti.

Joukkue H2H: Ässät – HPK (2) 1.85

Ässien viime kausi oli pettymys, ja Ari-Pekka Selinin suojattien pelaamista oli ajoittain jopa tylsää katsella. Pelistä puuttui variaatiota ja pahimmillaan se oli ääripassiivista neppailua. Joukkue on vaihtunut melko totaalisesti viime kaudesta, muttei välttämättä parempaan suuntaan. Toki nykypakka on jossain määrin kääntämätön kortti. Ihmeitä ei silti porilaisilta sovi odottaa.

HPK menetti hyökkäyspäästä kaikkein kuumimmat pelaajansa, muttei tilallekaan mitään aivan turhia miehiä tullut. Muutamat ulkomaalaisvahvistukset sekä Antti Pihlström aiheuttavat varovaista nyökkäilyä. Matti Tiilikainen on nyt yhtä kautta kokeneempi, ja viime kausikin oli joukkueelta nousujohteinen. Jos alun niiaus vältetään, joukkueella on parannuspotentiaalia.

Vetoihin lähtee Kerho. Vedon sijoituksissa otetaan huomioon myös mahdolliset play offit.

Top 4: Lukko 1.90

Lukko oli viime kauden ilmiö: joukkue vei mestaruuden lopulta ylivoimaisesti. Kauden jälkeen Pekka Virran projekti päättyi ja tilalle tuli Marko Virtanen. Uutta alkua helpottaa muun valmennustiimin kasassa pysyminen. Pelaajapuolella suurin menetys on varmaankin Robin Pressin lähtö puolustuksesta. Muitakin lähtijöitä on, vaikka ei joukkue kokonaan uusiksi mennyt, eikä korvaajissakaan ole suuremmin valittamista.

Virtanen peluuttaa suoraviivaisempaa kiekkoa kuin edeltäjänsä. Kauden alla Lukko on näyttänyt aivan hyvältä, ja joukkueella on top 4 -sijoitukseen hyvät saumat, vaikkei se tällä kaudella mestarisuosikki ole missään tapauksessa. Myös tässä vedossa ovat play offit mukana laskuissa.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.