Lehti: NHL:n kakkosvarausta odottaa karu kohtalo – tuleva vuosipalkka ei päätä huimaa

© Kuva: Getty Images

Useat NHL:n rajoitetuista vapaista agenteista ovat yhä ilman ensi kauden kattavaa sopimusta.

Eräs mielenkiintoisimmista RFA-nimistä on Philadelphia Flyersista Vegas Golden Knightsiin kesällä kaupattu Nolan Patrick.

NHL:n vuoden 2017 kakkosvaraus ei ole miehen agentin mukaan saanut vielä edes tarjousta nykyiseltä seuraltaan, eivätkä asiaa helpota 22-vuotiaan keskushyökkääjän terveyshuolet. Nuorukainen oli koko toissa kauden sivussa tositoimista migreenioireiden seurauksena.

Las Vegas Review-Journalin mukaan viime kaudella 52 ottelua heikoin tehoin 4+5=9 pelannut kanukki joutuukin tyytymään ensi kaudella melko maltilliseen vuosipalkkaan. Lehden arvion mukaan Golden Knights saattaa tarjota miehelle noin 2,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, mikä olisi linjassa Buffalo Sabresin syyskuun alussa Casey Mittelstadtille tarjoamaa jatkosopimusta.

Tulevan NHL-kauden alkuun on vielä lähes kuukausi aikaa. Uusi kausi starttaa 12. lokakuuta.

LUE MYÖS: NHL-toimittaja: Palkkakatto-ongelmien kanssa kamppaileva NHL-seura menettämässä lisää tähtiään?