Kausi yhä avaamatta! JYPin hyökkääjälupaukset istuneet yllättäen koko alkukauden katsomossa

© Kuva: Taneli Niinimäki

Viiden ottelun jälkeen Liigassa kuudentena majailevan JYPin riveissä on nähty alkukaudesta yllättävä katsomokomennus.

Päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi ei ole nimittäin päästänyt 20-vuotiasta Patrik Puistolaa pelaamaan vielä otteluakaan. Nuori hyökkääjä saapui Jyväskylään viime kaudella isoin odotuksin, mutta ainakin avauskausi oli Puistolalle hankala, eikä toiseenkaan kauteen lähtö ole ollut odotetunlainen.

Puistolan lisäksi myös 22-vuotiaan Severi Lahtisen kausi on vielä avaamatta. Hyökkääjä on Puistolan ohella joutunut seuraamaan kauden avausotteluita katsomon puolelta. Lahtinen koki katsomokomennuksia myös viime kaudella.

Samaan aikaan monilla muilla JYPin nuorilla kulkee. Joukkueen alkukauden komeetta on ollut vasta 17-vuotias Joakim Kemell, joka on summannut viidessä ottelussa tehopisteet 3+2=5. Kemell on JYPin tehokkain pelaaja.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.