© Kuva: Juha Tamminen

KalPa – Pelicans: Loppuuko KalPan tuska?

Liiga
KalPa – Pelicans
Lauantai 18.09. klo 18:30

KalPan alku Liigassa on ollut tuskainen, sillä joukkueen voittotili on neljän ottelun jälkeen avaamatta, ja pistepussissa on kaksi vaivaista pojoa. Pelicans puolestaan on kääntänyt kurssinsa täydellisesti avaustappion jälkeen. Kuopioon joukkue matkaa täynnä itseluottamusta. Isäntien itseluottamuksen kanssa voi sen sijaan olla niin ja näin.

KalPan voitottomuus pistää silmään, sillä tähän asti Tommi Miettisen suojatit eivät ole kohdanneet vielä yhtäkään sarjan ennakkosuosikkia. Totuuden nimissä peliesitysten puolesta KalPalla pitäisi olla enemmän pisteitä plakkarissa. Eilen Vaasassa heikko viimeinen erä koitui kuopiolaisten kohtaloksi, ja Sport tuli takaa voittoon kolmen pisteen arvoisesti. Myös Porissa KalPa lopetti ottelun heikosti, ja Ässät vei jatkoajalla pisteet.

Pelicansin viime ottelut ovat sujuneet voitokkaasti. Jukureita vastaan lahtelaiset tekivät oikeastaan mitä tahtoivat. TPS:ää vastaan Pelicans joutui ottelun loppupuolella puolustuskannalle, mutta piti turkulaiset maalittomina ottelun loppuun asti. Kotikonnuille palannut Emil Larmi oli voiton takuumies nollapelillään. Tämän kauden pussinokat näyttävät kiekollisesti vahvalta yhdistelmältä, ja tiukan paikan tullen joukkue on periksiantamaton.

Lyö vetoa ottelusta:

Ennakkoon joukkueet on rankattu sarjan keskikastiin. Pelicansin alku sarjassa on ollut oleellisesti parempi, sillä KalPalta olisi odottanut helposta alkuohjelmasta jo voittoja. Vetomarkkinat luottavat vielä jossain määrin KalPaan, mutta vetosuosituksessa otetaan kantaa vierasmenestyksen puolesta. Pelicansin ei pitäisi olla altavastaaja: Pelicans voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,70.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.