Jukurit – KalPa: Jokisen tulikaste

Liiga
Jukurit – KalPa
Perjantai 10.09. klo 18:30

Savossa derbyillään Liigan avauskierroksella perjantaina. Liigataipaleellaan hyvin vaatimattomaan menestykseen tottunut Jukurit on lähtenyt valmistautumaan kauteen tavallista kovemmalla rummutuksella, sillä Olli Jokisen valmentajadebyytti Liigassa puhuttaa kiekkokansaa todella huolella. Viime kaudella puolivälieriin jäänyttä KalPaa odotetaan tänäkin vuonna keskikastiin, ja Tommi Miettisen projektiin on kohdistunut huomattavasti vähemmän kohinaa.

Jokinen on kerännyt ympärilleen haluamansa tiimin ja toimintatavat vaikuttavat todella perusteellisilta. Kysymysmerkiksi nousee taustaryhmän kokemus – tai sen puute. Liiga on kova toimintaympäristö, eikä siellä ole erikseen perehdyttämisjaksoja. Pelkästään nimilistaa katsomalla joukkueen alakerta ei vaikuta vahvistuneen, mutta hyökkäyspäähän on saatu ainakin kokemusta. Joukkueen arvioiminen on tällä hetkellä hieman hankalaa, mutta kympin sakkiin on tekemistä.

Miettisen johtamana KalPa pelasi hyvän viime kauden, eikä yhtään vähempää sovi odottaa alkavaltakaan kaudelta. Kauden jälkeen nippu profiilipelaajia katosi muihin joukkueisiin, mutta takaisinkin saatiin laatua: ainakin Tuomas Kiiskiseltä ja Matti Järviseltä voisi odottaa tehoja. Kuopiolaisten takalinjat herättävät hieman kysymysmerkkejä, sillä siellä menetykset ovat olleet uusia kasvoja merkittävämpiä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ensimmäinen peli herättää varmasti Mikkelissä innostusta ja derbyvastus ei painakaan pienennä kiimaa yhtään. KalPaa on kuitenkin pidettävä ottelussa laatunsa puolesta suosikkina ja vedotkin lähtevät vierasmenestyksen puolesta: KalPa voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,33.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.