Jokerien liito se vain jatkuu – Lauri Marjamäki saattoi ”analysoida liikaa”: ”Olimme ehkä mentaalisesti väsyneitä”

© Kuva: Juha Tamminen

Jokerit porskuttaa KHL:ssä vakuuttavassa viiden ottelun voittoputkessa, kun torstaina se kaatoi Nizhni Novgorodin 5-4 voittomaalikisassa. Helsinkiläisjoukkue on kivunnut samalla läntisessä konferenssissa jo neljännelle sijalle.

– Ensimmäisessä erässä (2-0) ei ehkä oltu ihan niin hyviä pelillisesti. Toinen oli kuritonta pelaamista ja sisälsi paljon jäähyjä. Ei ole koskaan hyvä, kun vastustaja tekee kolme maalia, päävalmentaja Lauri Marjamäki mietti helsinkiläisseuran nettisivuilla.

– Löydettiin onneksi tie voittoon. Kolmas erä oli ihan hyvää tekemistä lukuun ottamatta viimeisen minuutin tasoitusta. Pitää olla iloinen voitosta – välillä valmentajat vähän liikaa analysoivat näitä pelejä.

Nuorten maailmanmestarivahti Janne Juvosen ilta ei ollut niin huono kuin neljästä takaiskusta joku voisi päätellä – läheskään.

– Olimme ehkä mentaalisesti väsyneitä, koska kaikki takaiskut tulivat huonon keskittymisen seurauksena. Se pitää saada lauantaina paremmaksi. Olisimme voineet enemmän auttaa Juvosta.

Jokerien ykköstykki oli Jordan Schroeder saldolla 2+1. Joukkueen kausi jatkuu lauantaina kotona kello 16, jolloin vastaan asettuu kazakstanilainen Barys Nur-Sultan.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.