Jättisopimuksen kesällä solminut NHL-tähti myöntää: halusi pois Torontosta

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin kanssa seitsemän vuoden ja 38,5 miljoonan dollarin arvoisen jättisopimuksen NHL:n kesän vapailla markkinoilla solminut Zach Hyman paljastaa uusia syitä sille, miksei jatkosopimusta Toronto Maple Leafsin kanssa syntynyt.

Kuusi edellistä kautta Maple Leafsiä edustaneen 29-vuotiaan hyökkääjän mukaan seuran tiukka palkkakattotilanne ei ollut ainoa syy lähdön taustalla.

– Kun olet yhdessä paikassa niin kauan, asiat ikään kuin polkevat paikallaan. Tiesin roolini Torontossa ja tiesin kaupungin. Mieleeni tuli ajatus siitä, millaista kaikki olisi jossain toisaalla? Kuinka paljon pystyisin vielä kehittämään peliäni muualla? Olisinko parempi pelaaja jossain erilaisessa ympäristössä?, Hyman paljastaa Toronto Starille antamassaan haastattelussa.

Hymanin uskotaan ottavan ensi kaudella paikan Oilersin ykkösketjusta Connor McDavidin ja Jesse Puljujärven rinnalta. Kanadalaishyökkääjä pelasi päättyneellä kauden runkosarjassa 43 ottelua ja iski niissä väkevät 33 (15+18) tehopistettä.