KHL
Ak Bars Kazan – Jokerit
Torstai 02.09. klo 19:00

Jokerien urakka alkaa sangen kovassa paikassa, sillä kyläily AK Bars Kazanin luona ei kuulu sarjan helpoimpiin tehtäviin. Molemmat joukkueet ovat näyttäneet lupaavia merkkejä iskukyvystään pre-seasonilla, ja varsinkin Jokereissa toivotaan hieman rauhallisempaa kautta – viime kaudella narripakka kärsi raskaalla tavalla koronaongelmista. Vaihtuvuus molemmissa joukkueissa on ollut kesän aikana huomattavaa.

Kazanista lähti laatua oikeastaan kaikilta osa-alueilta, mutteivat korvaavat pelaajatkaan mitään noloja tapauksia ole. Silti isossa kuvassa joukkueen voi katsoa hieman heikentyneen. Toki Dmitri Kagarlitsky, Daniil Tarasov, Pär Lindholm sekä Jordan Weal saavat todennäköisesti tulosta aikaiseksi. Valmennuksessa jatkaa kiitosta kerännyt Dmitry Kvartalnov, jolla on kyllä kova duuni saada uusi paletti öljyttyä saumattomaksi.

Jokereista lähti myös liuta kokemusta ja laatua pois, ja tämä on yritetty kääntää hallituksi joukkueen nuorennusleikkaukseksi. Tulijoista odotukset ovat varmasti korkeimmalla Hannes Björnisen ja Teemu Turusen kohdalla. Luottoveskari Janis Kalninsin lähtö Ruotsiin kirpaisee varmasti jonkun verran. Jokerit selvinnee tällä pakalla jälleen pudotuspeleihin, mutta suurempi menestys antanee vielä odottaa itseään.

Lyö vetoa ottelusta:

Avausmatsista ei tule Jokereille helppo, vaikka onhan homma tässä vaiheessa toki vielä avoinna. Narripakka ei ole perinteisesti Kazanissa juhlinut, ja otetaan tälläkin kertaa kotivoittoa lapulle: Ak Bars Kazan voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,89.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO