Viimeksi kaudella 2019-20 tositoimissa nähty ja Liigassa Jukureita edustanut suomalaismaalivahti Juhana Aho ilmoittaa Instagram-tilillään lopettavansa pelaajauransa.

27-vuotias jyväskyläläinen oli koko viime kauden pelaamatta. Sitä edeltävät kolme kautta hän edusti Jukureita. Otteluita kertyi Liigasta tilille yhteensä 37 kappaletta. Noina vuosina Jukureiden ykkösmaalivahdin vastuuta kantoi Sami Rajaniemi.

Aho on edustanut Mestiksessä JYP-Akatemiaa, Jukureita, SaPKoa sekä Ketterää. Hän on voittanut Mestiksen mestaruuden Jukureissa kaudella 2015-16 ja SaPKossa heti seuraavalla kaudella 2016-17.

Lopettamispäätöksestään Aho kertoi Instagramissa pitkän tekstin kera. Hän kirjoitti muun muassa siitä, miten treenaaminen ja ylipäätään jääkiekko eivät enää tuntuneet samalta, varsinkaan, kun uutta seuraa ei löytynyt viime kaudeksi. Hän kertoi myös aloittavansa oikeustieteen opinnot Helsingin yliopistossa. Näet Ahon päivityksen alta tai täältä.