Aiemmin kesällä Chicago Blackhawksiin lähes ilmaiseksi kaupatti Marc-Andre Fleury loisti välittömästi joukkueensa harjoituksissa. Jopa uransa lopettamista kaupan myötä miettinyt Fleury päätti kuitenkin jatkaa uraansa tuulisessa kaupungissa.

Blackhawksille tämä on loistava uutinen. Viime kaudella NHL:n parhaaksi maalivahdiksi valittu Fleury ei ole osoittanut hidastamisen merkkejä.

36-vuotias säväytti jo ennen harjoituskautta Blackhawks-harjoituksissa. Fleury tarjosi lähes odotetulla tavalla uskomattoman atleettisia torjuntoja kerta toisensa jälkeen pitäen kiekon pois maalista useista yrityksistä huolimatta.

Fleuryn torjuntatyöskentely sai aikaan tuuletuksia joukkueen kesken. Myös miehen suorapuheinen agentti Alan Walsh kommentoi Fleuryn suorituksia.

– Marc-Andre Fleury on jo Vezina-vireessä, hän twiittasi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.