Naisten MM-kisat
USA – Suomi
Maananti 30.08. klo 22:00

Suomen naiset selvisivät välieriin kaatamalla Tshekin niukasti 1-0. Näin ollen saumailu tiukasta ottelusta toi vedoissa plussaa. Vastaan tulee tuttu ja kova USA, jonka voittaminen vaatii nappipeliä ja venymistä. Mahdotonta se ei missään tapauksessa ole, mutta haaste on todella iso.

USA kaatoi omassa puolivälierässään Japanin lukemin 10-2. Jatkoon menijästä ei ollut missään erässä. Tasoerot ovat naisten lätkässä kärjen ja muiden välillä hirvittävän suuret. USA laukoi Japania vastaan peräti 61 kertaa, mikä kertoo kaiken oleellisen.

Puolivälierässä Tshekki laittoi Naisleijonat koville, mutta joutui silti taipumaan. Suomen voittomaalin teki vasta 16-vuotias Sanni Vanhanen, joka karkasi läpiajoon suoraan jäähyaitiosta. Suomi oli varsinkin kaksi ensimmäistä erää ajoittain purjeessa taitavia tshekkiläisiä vastaan, mutta maalissa Anni Keisala torjui kaiken. Suomella on nyt alla jo kolme ottelua, joissa sille ei ole tehty maaliakaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Jos Suomi pelaa välierässä samalla tasolla kuin puolivälierässä, on valitettavasti vaikeuksia tiedossa. Jenkkien joukkue on todella kovaluokkainen, eikä se anna löysää yhtään. Tuoreessa muistissa on alkusarjan kolmen maalin tappio USA:lle. Vetosuositus on USA:n reilummasta voitosta: Tasoitusveto, USA -2.5 kertoimella 1,74.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO