Viime kauden hopeamitalisti TPS tiedotti kotisivuillaan, että joukkueen kapteenina toimii ensi kaudellakin Juhani Jasu. Hyökkääjä toimi Tapparassa apukipparina sesongilla 2019-20, viime kaudella hän puolestaan kipparoi TPS:ää Lauri Korpikosken rinnalla.

– Tämä on minulle iso etuoikeus ja kunniatehtävä saada toimia nimenomaan Turussa TPS:n kapteenina. Meillä on tälläkin kaudella niin urheilullinen joukkue ja motivoitunut ilmapiiri pukukopissa, että tämän joukkueen johtaminen C-kirjain rinnassa on helppoa.

Jasun apuna toimivat A-kirjaimet paitoihinsa saavat Ville Lajunen ja Juuso Pärssinen. Kun jälkimmäisenä mainittu hyökkääjä lähtee myöhemmin syksyllä Nashville Predatorsin matkaan Pohjois-Amerikkaan, nousee tämän tontille Elmeri Eronen. Esimerkiksi Korpikoski ei ole mukana kapteenistossa lainkaan.

TPS avaa kautensa tosipelien osalta perjantaina ja sunnuntaina Turussa, jossa se kohtaa CHL:n lohkovaiheen kahdessa ensimmäisessä pelissä saksalaisen Bremerhavenin ja tshekkiläisen Sparta Prahan.