© Kuva: Juha Tamminen

TPS – Bremerhaven: Tepsin paluu tositoimiin

CHL
TPS – Bremerhaven
Perjantai 27.08. klo 19:00

CHL jatkuu perjantaina ja euroseikkailunsa aloittaa viime kaudella yllätyshopealle noussut TPS. Raimo Helminen ei menestyksestä huolimatta jatkanut joukkueen peräsimessä, vaan tilalle tuli Jussi Ahokas. Viestikapulan vaihtoon liittyy aina omat prosessinsa, ja avainkysymys on: kuinka valmis Tepsi on tässä vaiheessa kautta?

TPS menetti kärkihyökkääjä Josh Kestnerin ruplajäille ja vaihtuvuutta on muutenkin jonkun verran. Turkulaiset ovat onnistuneet naaraamaan lupaavan oloisia kasvoja tälle kaudelle: esim. Elmeri Eronen ja Jonne Tammela saavat varmasti roolia joukkueessa. Myös ulkomaalaisvahvistukset muodostavat mielenkiintoisen kokonaisuuden. Ahokas on valmentajan ehdotonta huippua, joten ainekset hyvään kauteen ovat olemassa.

Saksan DEL-liiga on ehdottomassa nousussa. Rahaa liigassa on alkanut liikkua siihen malliin, että DEL on ollut houkutteleva vaihtoehto myös kotoisessa Liigassa menestyneille pelureille. Bremerhaven pärjäsi viime kauden runkosarjassa hyvin, mutta kausi katkesi ennen aikojaan jo puolivälierissä. Bremerhaven on kirjava joukko – ulkomaalaisvahvistuksista maininnan arvoisia ovat slovenialaiset Jan Urbas ja Žiga Jeglič. Mitch Wahl muistetaan muutaman vuoden takaisesta käynnistä Ilveksessä.

Lyö vetoa ottelusta:

TPS on joukkueista etukäteen vahvempi, mutta kertoimissa tämä on huomioitu hyvin. Tässä vaiheessa kautta peli vielä hakee pakosti itseään, ja tämä voi aiheuttaa yllätyksiä. Vetosuosituksena toimii hyvin varovainen tasoitusveto saksalaisille – vielä maalin tappiolla lunastetaan: Tasoitusveto, Bremerhaven +1.5 kertoimella 1,82.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.