The Athletic: Carolina Hurricanes valmis leipomaan jättikaupan – NHL-maalitykin nimi nostettiin pöydälle!

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin seurajohdossa on alettu etsimään uutta vahvistusta hyökkäyspäähän, The Athletic -sivuston Carolinan paikallistoimittaja Sara Civian raportoi.

Civianin mukaan Hurricanesin ensisijainen tavoite on löytää kahteen kärkiketjuun uusi maalintekijä.

– Hurricanes on ollut Vladimir Tarasenkon perässä ja voisin kuvitella, että jonkin sortin vaihtokauppa syntyy vielä – oli kyseessä Tarasenko tai jokin muu pelaaja. Hurricanesille jää vielä Andrei Svetshnikovinkin jatkosopimuksen jälkeen palkkakattoon tilaa. Usko tosissaan, että Hurricanesin täytyy tehdä sillä (palkkakaton tilalla) jotain, Civian valaisi tilannetta.

Hurricanesilla on tällä hetkellä 12 miljoonaa dollaria tilaa palkkakatossa. Civian uskoo, että Svetshnikovin jatkosopimus tulee kuitenkin viemään siitä suunnilleen 7-8 miljoonaa dollaria.

St. Louis Bluesin ja Tarasenkon yhteinen taival on useiden lähteiden mukaan päättymässä ennen ensi kauden alkua. Tarasenko nettoaa NHL:ssä 7,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, joten vaihtokaupan syntyminen edellyttäisi sitä, että Blues joko pitäisi osan venäläistähden palkasta tai sitten ottaisi vastikkeena jonkun Hurricanesin kovapalkkaisista pelaajista.


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?