Onko tässä NHL:n pahin pukukoppisyöpä? Tähtihyökkääjästä julki lisää likaisia yksityiskohtia

© Kuva: Getty Images

Viime päivinä kohuotsikoissa ryvettyneen tähtihyökkääjä Evander Kanen jatko San Jose Sharksin alkaa vaikuttaa mahdottomalta.

The Athletic on julkaissut lisää likaisia yksityiskohtia Sharksin muille seuroille alehintaan kaupitteleman tähtihyökkääjän jään ulkopuolisesta käytöksestä. Lähteinään mediajätti käyttää Sharksin lähellä olevia, nimettömänä pysytteleviä tahoja.

– Pelikaverit ovat olleet tämän tästä Dougin (GM Doug Wilson) ovella vaatien Kanen lähtöä. Sharks ummisti silmänsä kaikelta, koska hän on hyvä pelaaja, eräs sivuston haastattelemista sisäpiirilähteistä paljastaa.

The Hockey News haastatteli Kanen tiimoilta erään Sharks-pelaajan agenttia.

– Yksi asiakkaistani Sharksissa yksinkertaisesti vihaa häntä sekä sitä negatiivista energiaa, jonka hän tuo pukukoppiin. Vain Kane itse voi tehdä muutoksen, mutta kenties hän on jo mennyt liian pitkälle, agentti avaa tilannetta Sharksin pukukopista.

Kane on The Athleticin tietojen mukaan lisäksi jatkuvasti rikkonut joukkueen sisäisiä sääntöjä liittyen käytökseen harjoituksissa sekä pukukopissa. Pelaaja on lisäksi saanut paljon moitteita mm. pukeutumiseensa liittyen.

Kanen kerrotaan olleen myös lähellä nyrkkitappelua apuvalmentaja Rocky Thompsonin kanssa viime kauden lopulla liittyen peluutukseensa ylivoimapelissä.

Vaikka useat Sharks-pelaajat vaativat Kanen heivaamista ulos joukkueesta, ei tehtävä ole seurajohdolle helppo. 30-vuotiaan laitahyökkääjän seitsemän miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus kattaa vielä seuraavat neljä kautta.