Kiekkoraamattuna tunnettu The Hockey News listasi hiljattain NHL:n alipalkatuimmat maalivahdit. Raati ei ottanut huomioon tulokassopimuksella pelaavia vahteja.

Ehdoton ykkösvalinta oli Winnipeg Jetsin Connor Hellebuyck. Hän pelaa 6,16 miljoonan dollarin vuosipalkalla, minkä voi hyvin sanoa olevan alakanttiin, sillä hänet valittiin NHL:n parhaaksi maalivahdiksi toissa kaudella.

– Hänet voi joka kausi kirjoittaa Vezina Trophy -finalistiksi. Hän on ollut niin iso tekijä Winnipegille. Kun Jets vielä vahvisti puolustustaan, näemme tällä kaudella parhaan Hellebuyckin koskaan, The Hockey News arvioi.

Kunniamaininnat saivat lisäksi Toronto Maple Leafsin Jack Campbell (1,65 milj.), Colorado Avalanchen Darcy Kuemper (4,5 milj.) ja Nashville Predatorsin Juuse Saros (5 milj.).

– Juuse Saros voi olla alipalkattu uuden sopimuksen jälkeenkin. Hän voi olla TOP 5 -maalivahteja tulevina vuosina. Samaan aikaan hänen urallaan on ollut ylä- ja alamäkiä. On kestänyt hieman pidempään, että hänestä on kasvanut se maalivahti, jota kaikki odottivat.