Muutaman viikon takainen NHL-laajennusvaraustilaisuus sai usean pelaajan pidättämään hengitystään. Jokaisesta joukkueesta yksi pelaaja matkaisi uuden joukkueen Seattle Krakenin riveihin.

Yksi mahdollisista siirtyjistä oli NHL-huippuvahti Carey Price. Montreal Canadiensin luottotorjuja jätettiin suojaamatta pitkän ja rahakkaan sopimuksen sekä loukkaantumishuolien takia.

Priceä ei lopulta varattu Seatleen, mutta miehen ympärillä vellonut huhumylly vaikutti koko 33-vuotiaan perheeseen. Miehen vaimo Angela kertoi kokemuksesta blogissaan.

– Toivon, että emme joudu enää ikinä vastaavanlaiseen tilanteeseen. Aluksi en ollut huolissani tilanteesta. Canadiensilla ei ollut muuta vaihtoehtoa, mutta Careyn sopimuksen, iän sekä loukkaantumishuolien takia Seattle ei edes vilkaisisi hänen puoleensa. Tai näin me luulimme.

– Yhtäkkiä huhuja alkoi pyörimään, että Seattle varaisikin hänet. Lopulta olin jo siinä pisteessä, että olin varma muutostamme Seattleen. Aloin valmistautumaan tilanteeseen henkisesti, ihan kaiken varalta.

– Rakastamme Montrealia ja tätä organisaatiota. Minusta tuntui pahalta nähdä kommentteja, mitkä väittivät hänen haluavansa lähteä. Hänen loukkaantumisensa oli suurin syy sille, että hänet jätettiin suojaamatta.

Heinäkuussa leikkaukseen polvivamman takia joutunut Price toipuu kauden alkuun mennessä. Seattle varasi Canadiensista puolustaja Cale Fleuryn.