Komealla urallaan MM-kultaa ja kolme Suomen mestaruutta voittaneen Veli-Matti Savinaisen ura jatkuu KHL-seura Jokereissa.

Helsinkiläisseura tiedotti tiistaina solmineensa 35-vuotiaan konkarihyökkääjän kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Alkava sesonki on Savinaiselle kolmas Jokereissa.

– Tuntuu tosi hyvältä, sillä täällä jatkaminen oli ykkösvaihtoehto koko kevään ja kesän ajan. Asiat hoidetaan seurassa hyvin ja tämä on huippuorganisaatio, jossa on kiva tehdä duunia päivästä toiseen hyvien ihmisten kanssa. Olen todella innoissani, että saan jatkaa Helsingin Jokereissa, Savinainen perusteli jatkoaan seuran kotisivuilla.

– Viime kausi oli tosi haastava koronan myötä, emmekä päässeet pudotuspelejä pelaamaan Helsingissä ollenkaan. Se jätti ison nälän voittamiseen ja nyt ainoa tavoite on lähteä menestymään tämän joukkueen kanssa ja tuoda Gagarin Cup Suomeen, kokenut voittaja painottaa.

Viime kaudella 52 KHL:n runkosarjaottelua tehoin 14+10=24 pelanneelle Savinaiselle alkava kausi on jo seitsemäs KHL:ssä.

LUE MYÖS: Jokerit-tähti leikkauspöydälle – edessä jopa viiden kuukauden sairasloma