Koko viime NHL-kauden missanneen Jonathan Toewsin tilasta lyhyt päivitys

© Kuva: Getty Images

NHL-kauden 2020-21 väliin mystisen syyn takia jättänyt Chicago Blackhawksin kapteeni Jonathan Toews tuli kesällä esiin ongelmansa kanssa. Toews paljasti Twitter-tilillään, että hän on kärsinyt jo pitkään kroonisesta väsymysoireyhtymästä.

Kolminkertainen Stanley Cup -mestari joutui tämän takia olemaan sivussa kaukaloista koko viime kauden. Kanadalaistähden mukaan sairaus aiheutti ongelmia varsinkin kehon palautumisen kanssa.

Toewsin uran jatkumisesta syntyi kauden aikana paljon spekulaatioita, mutta Blackhawks-kippari katkoi näiltä huhuilta siivet pois. Toewsin leiristä oli kerrottavana tuoreimpia kuulumisia NHL:n nettisivuilla äskettäin.

– Olemme kaikki toiveikkaita sen suhteen, että hän jatkaa nykymenolla, treenaa, ja tuntee olonsa paremmaksi, Blackhawksin GM Stan Bowman selvitti.

Ensi kausi tuskin jää väliin.

– Asiat näyttävät tällä hetkellä hyvältä.

Toews itse kertoi jo aiemmin sosiaalisessa mediassa olevansa innoissaan siitä, että hän pääsee joukkueensa kotikaukaloon ja fanien eteen.

Urallaan joukkuetasolla käytännössä kaikki arvostetuimmat – Stanley Cup, World Cup, olympiakulta, MM-kulta, alle 20-vuotiaiden MM-kulta – voittanut peluri on luutinut taalaliigassa 943 runkosarjapeliä pistein 345+470=815 (+193). Lisäksi 137 pudotuspeliottelua ovat tuoneet tehot 45+74=119 (+12).