Kanadalaisten seurojen turha vaivautua! Zdeno Chara valmis jatkamaan NHL-uraansa – yhdellä ehdolla

© Kuva: Getty Images

Puolustajalegenda Zdeno Chara on pantannut pitkään, jatkaako hän NHL:ssä vielä ensi kaudella. Käyttöä kokeneelle pakille olisi varmasti. 44-vuotias järkäle ei ole enää uransa parhaassa iskussa, mutta hän on silti jämäkkä kolmosparin alivoimapakki.

Mahdollista uran jatkoa haittaa se, että Chara on todella tarkka siitä, mihin seuraan suostuu siirtymään. NHL-toimittaja Andy Strickland paljasti slovakkipakin tarkat kriteerit.

– Minulle on kerrottu, että St. Louis Blues ei ole vaihtoehto tulevalle Hall of Fame -pelaaja Zdeno Charalle. Hänen päämääränsä, jos hän pelaa, on pysyä idässä ja mahdollisimman lähellä perhettään, Strickland kirjoittaa Twitterissä.

Charan perhe oletettavasti asuu Bostonissa, missä puolustaja pelasi vuosikausia. Näin ollen kanadalaiset seuratkin voidaan sulkea kokonaan pois. Todennäköisimmät vaihtoehdot ovat siis metropolialueella olevat New York Rangers, New York Islanders, Boston, New Jersey Devils, Philadelphia Flyers ja Washington Capitals.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?