Kääntyykö Rasmus Ristolaisen uran suunta uudessa seurassa? Kiekkoraamattu: ”Fanit ajavat hänet ulos kaupungista”

© Kuva: Getty Images

Monen vuoden odotuksen jälkeen Rasmus Ristolainen kaupattiin viimein ulos Buffalo Sabresista. Hänen uusi seuransa on Philadelphia Flyers, joka yrittää kääntää kurssia ympäri vaikean viime kauden jälkeen.

Ristolaisen sopimusta on jäljellä enää kauden verran. Sitten hän on vapaa agentti. Kiekkoraamattuna tunnettu The Hockey News käsitteli Ristolaisen tilannetta artikkelissaan.

– Kuinka paljon vihaa Risto saa Philadelphiassa? Vai rakkautta? Hän on pahamainen sen suhteen, että hän jakaa mielipiteitä perinteisessä lätkäyhteisössä ja analytiikkayhteisössä. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten Ristolainen pärjää uudessa ympäristössä etenkin, kun ottaa huomioon kovan hinnan, jonka Flyers hänestä maksoi, artikkelissa kirjoitetaan.

– Parhaassa mahdollisessa skenaariossa Ristolaisen kovaotteinen pelityypi tekee hänestä fanien rakastaman hahmon, ja hänestä tulee iso osa pakistoa tulevaisuudessa. Huonoimmassa mahdollisessa skenaariossa Ristolainen ei pärjää ja fanit ajavat hänet ulos kaupungista.

Viime kaudella Ristolainen pelasi 49 ottelua Buffalossa ja kirjasi tehot 4+14=18. Hänen tehotilastonsa jäi 18 pykälää pakkasen puolelle.