Jesperi Kotkaniemelle tarjolla huippurooli Habs-hyökkäyksessä – tässä suurimmat uhkakuvat

© Kuva: Getty Images

Jesperi Kotkaniemelle on 21-vuotiaana tarjolla kakkossentterin paikka Montreal Canadiensin ensi kauden joukkueessa seuran päästettyä pitkäaikaisen luottomiehensä Phillip Danaultin vapaille markkinoille, josta tämä siirtyi pitkällä sopimuksella Los Angeles Kingsiin.

The Hockey Writers -sivusto uskoo Kotkaniemen olevan valmis Danault’n saappaisiin, joskin kehityskohteita löytyy yhä.

– Suurin huoli Kotkaniemen kohdalla on hänen tasaisuutensa. Danault’n lähdettyä Kotkaniemi on lähtökohtainen korvaaja kakkossentterin paikalle. Hän tarvitsee yhä lisää tasaisuutta sekä parempaa kahden suunnan peliä. Hän puolustaa ihan hyvin, mutta hyökkäyspäässä on vielä tekemistä. Huolimatta ajoittaisista väläytyksistä hänellä on yhä ongelmia tehdä oikeita ratkaisuja hyökkäyspäässä, THW kritisoi.

– GM Marc Bergevin haluaa Kotkaniemeltä enemmän pystysuunnan jääkiekkoa sekä parempaa jalkojen käyttöä. Pelaaja itse myönsi tarvitsevansa lisää voimaa luisteluunsa offseasonilla. Hän on kova työntekijä, joka tulee tekemään kaiken tarvittavan noustakseen seuraavalle tasolle, sivusto päättää arvionsa.

Kotkaniemen tulokassopimus umpeutui tänä kesänä, joten porilaisella kärkivarauksella on edessään tiukat sopimusneuvottelut vielä ennen ensi kauden alkua.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004