Ottawa Senatorsin päävalmentaja D.J. Smith vieraili NHL-aiheisessa podcastissa ja puhui joukkueensa tilasta. Yhdeksi puheenaiheeksi nousi joukkueen 19-vuotias superlupaus Tim Stützle. Smith ei säästellyt sanoja hehkuttaessaan nuorta saksalaista.

– Hän on tähti. Hän rakastaa lätkää. Hänestä tulee mieleen isompi Pavel Bure. Hän tulee taatusti tekemään maaleja. Viime kaudella häneltä hieman loppui bensa kesken, kun pelattiin niin tiiviisti. Tästä pojasta tulee tähti, Smith hehkutti.

Odotukset Stützlea kohtaan eivät syyttä ole kovat. Saksalaishyökkääjä varattiin kolmantena pelaajana vuonna 2020. Hän pelasi NHL:ssä heti seuraavalla kaudella.

Tulokaskaudellaan Stützle esiintyi nuoresta iästään huolimatta varsin vahvasti. 53 ottelussa hän nakutti tehot 12+17=29. Hän pääsi pelaamaan myös Nuorten MM-kisoissa. Viidessä ottelussa hän nakutti tehot 5+5=10.

Bureen vertaaminen on luonnollisesti suuri kunnianosoitus. Yksi kaikkien aikojen parhaista venäläistähdistä oli aikakautensa taitavampia ja nopeimpia pelaajia.