Ranskan maajoukkueen mukaan tämän viikonlopun ajan pelattaviin olympiakarsintoihin lähtenyt puolustaja Yohann Auvitu on loukkaantunut. Puolustaja kärsii alavartalovammasta, joten hän joutui jättämään joukkueen eikä ehtinyt pelaamaan karsinnoissa ainuttakaan ottelua.

Auvitu on kärsinyt viime vuosina valitettavan paljon loukkaantumisista. Hän saapui HIFK:hon viime tammikuussa ja ehti pelaamaan viisi ottelua (tehoin 1+1) ennen kuin loukkaantui TPS:n Aleksi Anttalaisen taklauksen johdosta. Loppukauden hän joutui olemaan sivussa.

32-vuotias Auvitu joutui olemaan myös yli vuoden sivussa peleistä pari vuotta sitten. Viime kausien ottelumäärät ovat jääneet hyvin vähäisiksi.

Auvitu on edustanut HIFK:ta aiemminkin Liigassa. Hän on pelannut myös JYPin riveissä ja voittanut siellä Suomen mestaruuden keväällä 2012.

NHL:ssä mies on pelannut 58 ottelua pistein 5+8=13. Hän on edustanut New Jersey Devilsiä sekä Edmonton Oilersia.