Boston Bruinsin joukkue koki aiemmin tänä kesänä valtavan menetyksen. Joukkueen tähtisentteri David Krecji ilmoitti, että hän pelaa ensi kauden Tshekissä perhesyiden vuoksi. Nyt joukkueella ei ole sentteriä kakkosketjuun Taylor Hallin rinnalle.

Bostonissa ei kuitenkaan ole luovuttu toivosta. Joukkueessa on haaveiltu, että Krejci palaisi NHL:ään keväällä. Kausi päättyy Tshekissä hyvissä ajoin, joten Krejci ehtisi palata sopivasti pelaamaan NHL-pudotuspelejä.

Tshekkisentteri tuhosi nämä haaveet suoralla vastauksella.

– Pysyn Olomoucissa koko kauden. En mieti nyt sitä, mitä sen jälkeen tapahtuu, mutta Bostoniin palaaminen keväällä ei todellakaan ole mahdollisuus, Krejci kommentoi seuransa verkkosivuilla.

Bostonin vastoinkäyminen voi olla kuitenkin hyvä uutinen suomalaisittain. Seura hankki tänä kesänä Erik Haulan vapailta markkinoilta. Haula on ennenkin näyttänyt, että pystyy mättämään kovia tehoja. Kakkosketjussa olisi paikka supertähti Taylor Hallin rinnalla, jos suomalainen pystyy sen nappaamaan.