NHL-kestomenestyjä Boston Bruins on solminut kolmen vuoden jatkosopimuksen siirtorajalla hankitun puolustajan Mike Reillyn kanssa. TSN:n toimittaja Pierre LeBrunin mukaan sopimuksen vuosipalkka on kolme miljoonaa dollaria.

Reilly pelasi loistavan kauden hyökkäyksellisesti viime kaudella. Yksi parhaimmista pelinavaajista oli tasaviisikoin yksi taalaliigan parhaista syöttäjistä. Pudotuspeleissä kolmosparissa häärännyt Reilly oli halukas jäämään Bruinsin riveihin välittömästi siirtonsa jälkeen.

Bostonin palkkakatossa on Reillyn sopimuksen jälkeen noin 17 miljoonaa dollaria. Ydinpalaset kuten David Krejci sekä Tuukka Rask ovat kuitenkin ilman sopimusta. Lähteiden mukaan Krejci on lähellä jatkosopimusta, mutta Raskin tilanne on edelleen kortilla.

Suomalaisvahti on sivussa vähintään tammikuulle loukkaantumisen takia. Tämän takia Bruinsin on pakko vahvistaa maalivahtiosastoa, vaikka Raskille jatkosopimus sorvattaisiinkin. Tällä hetkellä organisaatiossa veräjää vartioisi Jeremy Swayman sekä Dan Vladar. Kokemusta kaksikolla on alle 15 NHL-ottelua.