Taylor Hall asettui vihdoin – allekirjoitti monivuotisen jatkosopimuksen

© Kuva: Getty Images

Taylor Hall on vaihtanut joukkuetta kuin sukkiaan viime vuodet, mutta nyt hän on löytänyt kodin. Kanadalainen pääsi yksimielisyyteen neljän vuoden jatkosopimuksesta Boston Bruinsin kanssa.

Sopimus on 24 miljoonan dollarin arvoinen eli tuo Hallille keskimäärin kuuden miljoonan dollarin vuositienestit. Ensimmäisellä kaudella sopimuksessa on siirron estävä pykälä, seuraavilla kausilla siirto on estetty 10:stä 16:een joukkueeseen.

New Jersey Devilsissä, Arizona Coyotesissa ja Buffalo Sabresissä kahden viimeisen kauden aikana Bruinsin lisäksi kiekkoillut hyökkääjä siirtyi nykyiseen joukkueeseensa huhtikuun siirtotakarajalla Sabresistä. Kauden 2017-18 NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu 29-vuotias Hall on 680 NHL-ottelun urallaan kerännyt tehopisteet 228+368=596.


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?