NHL:ään kaudeksi 2021-2022 liittyvä Seattle Kraken on julkaissut 30 pelaajavalintaansa.

Seattlessa järjestettiin Suomen aikaa varhain torstaina laajennusdraft, jossa Kraken valitsi itselleen pelaajia kaikista muista NHL-seuroista paitsi Vegas Golden Knightsista.

Krakenin vahvuuteen päätyivät muun muassa Mark Giordano, Adam Larsson, Brandon Tanev, Jordan Eberle ja Joonas Donskoi.

Seattle Krakenin valinnat:

Maalivahdit: Chris Driedger (FLA), Vitek Vanecek (WSH), Joey Daccord (OTT)

Puolustajat: Mark Giordano (CGY), Adam Larsson (EDM), Jamie Oleksiak (DAL), Cale Fleury (MTL), Vince Dunn (STL), Carson Soucy (MIN), Kurtis MacDermid (LAK), Jeremy Lauzon (BOS), Gavin Bayreuther (CBJ), Haydn Fleury (ANA), William Borgen (BUF), Dennis Cholowski (DET)

Hyökkääjät: Yanni Gourde (TBL), Brandon Tanev (PIT), Tyler Pitlick (ARI), Nathan Bastian (NJD), Calle Järnkrok (NSH), Jordan Eberle (NYI), Colin Blackwell (NYR), Jared McCann (TOR), Carsen Twarynski (PHI), Mason Appleton (WPG), Morgan Geekie (CAR), Joonas Donskoi (COL), Kole Lind (VAN), Alexander True (SJS), John Quenneville (CHI)