Rullakiekon SM-kisat pelattiin menneenä viikonloppuna Lempäälässä. Turnaus houkutteli tuttuun tapaan myös huipputason jääkiekkoilijoita pelikentille.

Mestaruuden tappiottomana kaikki viisi ottelua pelannut Team Haippi oli ehdottomasti myös turnauksen nimekkäin joukkue. Kokoonpanoa tähdittivät Aleksander Barkov, Eemeli Suomi, Henrik Haapala, Aleksi Heponiemi, Kristian Tanus, Teemu Lepaus ja Patrik Puistola.

Turnauksen tehokkain oli kuitenkin samassa joukkueessa pelannut Jonatan Tanus viiden ottelun tehoilla 9+11=20. Liigassa vähälle peliajalle jäänyt hyökkääjä pelaa ensi kaudella Tanskan Odense Bulldogsissa.

Barkov oli pistepörssissä yhdestoista lukemin 5+9=14. Muiden joukkueiden nimekkäimpiä pelaajia olivat muun muassa parhaalla prosentilla kiekkoja torjunut Dominik Hrachovina ja Matias Sointu.