NHL:ssä tapahtuu! 9 miljoonan dollarin megafloppi luopuu sopimukseen kirjatusta siirtopykälästä

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin riveissä yhdeksän miljoonan dollarin vuosipalkalla pelaava laitahyökkääjä Jeff Skinner on tehnyt odotetun myönnytyksen seuraansa kohtaan, kertoo pelaajan agentti Don Meehan.

Päättyneellä NHL-kaudella 53 ottelussa vain tehot 7+7=14 merkkauttanut 29-vuotias Skinner on luopunut sopimukseensa kirjatusta siirrot estävästä pykälästä. Tämä tarkoittaa samalla sitä, ettei Sabresin tarvitse suojata pelaajaa edessä olevassa laajennusdraftissa. Tämä taas jättää seuralle mahdollisuuden suojata jonkin tärkeämmäksi kokemansa pelimiehen Skinnerin sijaan.

Skinnerin tekemä myönnytys ei aiheuttane mitään konkreettista liikehdintää pelaajarintamalla. Laajennusseura Seattle Kraken ei tule taatusti varaamaan NHL:n kenties ylihintaisimmalla sopimuksella pelaavaa Skinneriä riesakseen ilman lisäkompensaatioita.

Kanadalaisväkkärän kahdeksan vuotta käsittävä jättisopimus umpeutuu vasta kesällä 2027.