NHL:n varaustilaisuudessa tullaan tekemään historiaa – veljeskatraan kolmas jäsen varataan tänä kesänä

© Kuva: Getty Images

NHL:n varaustilaisuus kesän 2021 osalta järjestetään 23.-24.7. Monet eri sivustot ovat julkaisseet omat ennakkoarvionsa tilaisuuden kärkivarauksista. Useissa listauksissa mahtuu jopa viiden kärkeen yhdysvaltalaispuolustaja Luke Hughes.

Kyseinen nuorukainen on NHL:ään jo aiemmin varattujen Jack ja Quinn Hughesin pikkuveli. Molemmat on varattu ykköskierroksella aivan lähivuosina. Ja koska Luke todennäköisesti varataan nyt myös ykköskierroksella, tehtäisiin samalla historiaa, sillä koskaan aiemmin NHL:ään ei ole varattu kolmea yhdysvaltalaisveljestä ensimmäisellä kierroksella.

– Luulen, että se olisi erittäin erikoista. Tarkoitan, kolme veljeä ensimmäisellä kierroksella, se olisi hämmästyttävää. Me kolme olemme tehneet töitä ja olemme todella omistautuneita urheilulle, joten jos se tapahtuu, se olisi todella jännittävää paitsi meille myös vanhemmillemme. He ovat tehneet uskomatonta työtä kasvattaakseen meitä paitsi pelaajina myös ihmisinä. Se olisi hieno saavutus koko perheelleni, Luke kommentoi NHL:n verkkosivuilla.

Jack varattiin koko tilaisuuden ensimmäisenä New Jersey Devilsiin kesällä 2019. Vancouver Canucks varasi puolestaan Quinnin vuotta aiemmin seitsemäntenä pelaajana. Molemmat ovat pelanneet NHL:ssä nyt kaksi edellistä kautta.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️