NHL:n seuraava suomalainen supersopimus nurkan takana – Juuse Saros ja Eeli Tolvanen jatkavat Nashvillessä

© Kuva: Getty Images

NHL:n seuraava suomalainen jättisopimus saattaa olla jo kulman takana.

Nashville Predators tarjosi tiistaina perustarjoukset seitsemälle rajoitetulle vapaalle agentilleen pitääkseen näiden pelaajaoikeudet itsellään NHL:n vapaiden markkinoiden avautuessa.

Perustarjouksen saivat myös joukkueen suomalaispelaajat Juuse Saros sekä Eeli Tolvanen. Muut Predatorsissa jatkavat nimet ovat Dante Fabbro, Tanner Jeannot, Mathieu Oliver, Rem Pitlick sekä Anthony Richard. Ilman jatkoa seurassa jäivät puolestaan Josh Wilkins sekä Lukas Craggs.

Varsinkin Sarosta odottaa jatkossa hulppea korotus miehen vanhaan, 1,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaan. Suomalaisvahdin tykkikauden on arvioitu nostavan miehen seuraavan sopimuksen vuosipalkan jopa viiteen miljoonaan dollariin.

Myös tulokassopimuksensa päättänyttä Tolvasta odottanee ensi kaudella mittava palkankorotus.