NHL-supertähti jäämässä vapaaksi laajennusdraftissa – tässäkö Seattle Krakenin uusi ykköspuolustaja?

© Kuva: Getty Images

NHL:n laajennusjoukkue Seattle Krakenin syliin saattaa olla tipahtamassa todellinen supertähtistatuksen puolustaja, vihjaa Sportsnetin Eric Francis.

Francisin mukaan Calgary Flamesin kapteeni ja ykköspuolustaja Mark Giordano on tällä hetkellä kärkivaihtoehto Krakenin valinnaksi Calgarystä.

37-vuotiaan kanukkipakin nykyinen, 6,75 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus kattaa vielä tulevan kauden. Giordano pelasi päättyneellä sesongilla kaikki 56 runkosarjapeliä ja iski niissä tehot 9+17=26. Pitkäaikainen Flamesin johtohahmo olisikin Seattlen riveihin päätyessään melko todennäköinen valinta laajennusjoukkueen ensimmäiseksi kapteeniksi.

– Giordano on hyvin tietoinen siitä, ettei häntä tulla suojaamaan (laajennusdraftissa) ohi Rasmus Anderssonin, Noah Hanifinin sekä Chris Tanevin, Francis kirjoittaa ja lisää Flamesin ainoan keinon pitää Giordano riveissään olevan riittävän houkutteleva sivudiili Krakenin kanssa.