NHL-seura kaupittelee 9 miljoonan dollarin tähteään – myös huippupakki myynnissä

© Kuva: Getty Images

NHL-seura New Jersey Devils kaupittelee kahta kärkipuolustajaansa, paljastaa kiekkosivusto Florida Hockey Now.

Sen mukaan Devilsin seurajohdossa tehdään parhaillaan töitä varsinkin puolustuksen uudistamiseksi. Devilsin kerrotaan kaupittelevan muille seuroille ainakin jättipalkkaista P.K. Subbania sekä Will Butcheria.

Subbanin kohdalla ongelmaksi nousee miehen jättimäinen, yhdeksän miljoonan dollarin vuosipalkka. Takavuosina NHL:n parhaimpiin hyökkääviin puolustajiin lukeutuneen entisen Norris-voittajan sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen.

Devilsin puolustuksessa saatetaan nähdä muutenkin isoja muutoksia, sillä Matt Tennyson, Ryan Murray sekä Connor Carrick ovat parhaillaan ilman sopimusta.

Ainakin yksi potentiaalinen paikkaaja nykyisille puolustajille saattaa löytyä rajoitetuilta vapailta markkinoilta. Florida Hockey Now’n saamien sisäpiirilähteiden mukaan seura harkitsee offer sheetin tekemistä New York Islandersin Adam Pelechille.