Sisäpiiritoimittaja: Montreal Canadiensin kärkisentteri karkaa vapaille markkinoille!

© Kuva: Getty Images

Stanley Cupin finaaleihin päättyneellä NHL-kaudella tiensä selvittäneen Montreal Canadiensin kärkikeskushyökkääjä Phillip Danault aikoo testauttaa arvonsa vapailla markkinoilla. Asiasta kertoi julkisuuteen arvostettu NHL-toimittaja Pierre LeBrun.

– Montreal teki viime offseasonilla Danaultille kuuden vuoden tarjouksen viiden miljoonan dollarin vuosipalkalla, jonka pelaaja hylkäsi. Tietojeni mukaan Habs ei ole tekemässä uutta tarjousta. He päästävät pelaajan vapaille markkinoille pitäen kuitenkin oven paluulle auki, kunhan tämä on kuunnellut ensin muiden seurojen tarjoukset. Tilanne elää, LeBrun paljastaa.

28-vuotiaan Danaultin kausi oli odotuksiin nähden pettymys miehen iskettyä 53 runkosarjapelissä vain 24 (5+19) tehopistettä. Pudotuspeleissä hyökkääjän rooli pieneni entisestään: 22 ottelua tuottivat vaisut neljä (1+3) tehopinnaa.