Minnesota Wild tukalassa tilanteessa – Lähde: Sveitsiläistähti vaatii jättimäistä palkankorotusta!

© Kuva: Getty Images

Tiistaina Zach Parisen sekä Ryan Suterin jättisopimukset ulos ostaneen NHL-seura Minnesota Wildin toimistolla painetaan juuri nyt pitkää päivää.

Seuran ykkösprioriteettina on luonnollisesti tähtitulokas Kirill Kaprizovin uusi jatkosopimus, mutta venäläinen ei suinkaan ole ainoa muhkeaa palkankorotusta vaativista Wild-pelureista.

Wildin sisäpiiritoimittaja Michael Russo paljastaa myös Kevin Fialan vaativan GM Bill Guerinilta jättimäistä korotusta tähän kauteen päättyneeseen, kolmen miljoonan dollarin vuosipalkkaansa.

– Hän pyytää enemmän kuin seitsemän miljoonaa kaudessa, ehkä jopa kahdeksan miljoonaa. Uskon Guerinin roikuttavan Fialan sopimusta ilmassa katsoakseen ensin, olisiko markkinoilla tarjolla ykkös- tai kakkossentteriksi sopivaa pelimiestä, Russo paljastaa.

Laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Fiala pelasi päättyneellä kaudella 50 runkosarjapeliä tehoin 20+20=40. Seitsemässä pudotuspelissä mies saalisti maalin sekä maalisyötön.

Parisen ja Suterin sopimusten ulososto vapautti Wildin palkkakattoon 10 miljoonaa dollaria Kaprizovin ja Fialan sopimuksia ajatellen.