Minnesota Wild löysi varavaihtoehdon Jack Eichelille – tässäkö seuran uusi ykkössentteri?

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin tähtisentteri Jack Eichel on Minnesota Wildin kärkivaihtoehto ensi kauden ykkössentteriksi, mutta seura on jo kääntänyt katseensa muihinkin vaihtoehtoihin Eichel-treidin kariutumisen varalta.

Arvostettu sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljastaa Sportnet 360 -ohjelmassa Wildin tutkailevan tilannetta myös Arizona Coyotesin suunnalta.

– Jos on olemassa keino Eichelin hankkimiseksi, uskon edelleen Wildin tekevän kaikkensa viedäkseen homman maaliin. Toinen kaveri, josta seura on kiinnostunut, on Arizona Coyotesin Christian Dvorak. Hän on pelaaja, josta Minnesotan seurajohdossa pidetään. Kuulemani mukaan kiinnostusta on olemassa, Friedman kertoo.

25-vuotias Dvorak saattaisi sopia pelitapansa puolesta hyvin yhteen Wildin supertähti Kirill Kaprizovin kanssa sikäli, kun venäläistaituri pääsee yhteisymmärrykseen oman jatkosopimuksensa ehdoista.

Dvorak kuittaa vielä neljä vuotta kestävästä sopimuksestaan 4,45 miljoonaa dollaria per kausi. Mies pelasi päättyneellä kaudella 56 runkosarjan ottelua ja iski niissä 31 (17+14) tehopistettä.