KHL:n otteluohjelma julki – Jokereiden kahdeksas kausi sarjassa alkaa Kazanista

© Kuva: www.hawk.ru

KHL on julkaissut tulevan kauden otteluohjelmansa. Kausi lähtee käyntiin keskiviikkona 1.9. viime kauden finalistien Avangard Omskin ja Moskovan TsSKA:n välisellä kohtaamisella.

Kahdeksanteen KHL-kauteen valmistautuva Helsingin Jokerit avaa kautensa heti seuraavana päivänä kolminkertaisen KHL-mestarin Ak Bars Kazanin vieraana. Jokereiden kotiavaus on puolestaan luvassa maanantaina 6.9. kun vastaan asettuu Traktor Tsheljabinsk. Seurassa pelaa ensi kaudella Jokereistakin tuttu suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen.

Jokerit pelaa muiden joukkueiden tapaan 56 ottelua runkosarjassa. Se kohtaa neljästi Pietarin SKA:n, TsSKA:n, Lokomotiv Jaroslavlin sekä Moskovan Dynamon ja Spartakin. Muut joukkueet se kohtaa kahdesti runkosarjan aikana.

Ensi kaudella on mukana jälleen 24 joukkuetta, kun Admiral Vladivostok palaa sarjaan yhden kauden tauon jälkeen. Runkosarjassa on tiivis ottelutahti, sillä sarja pitää taukoa EHT-turnausten ajan marras- ja joulukuussa sekä talviolympialaisten vuoksi neljän viikon ajan tammikuun lopusta eteenpäin.

Runkosarja päättyy 1.3.2022. Mestari on selvillä viimeistään 30.4.2022, jolloin pelataan mahdollinen seitsemäs finaaliottelu. Jokereiden otteluohjelman näet alta tai täältä. Halutessasi voit katsoa koko KHL:n otteluohjelman tästä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004