Suomen aikaa lauantai-ilta oli Miro Heiskaselle eräänlainen juhlapäivä, kun Dallas Stars tiedotti kotisivuillaan pelaajan isosta jatkopahvista. Se on kahdeksan vuoden mittainen, kokonaisarvoltaan 67,6 miljoonan arvoinen ja kausikohtaisesti 8,45 miljoonaa.

Lähes 25 minuuttia ottelua kohden viime kaudella pelanneen tähtipakin pahvi vaikutti miellyttävän monia esimerkiksi ihmisten sosiaalisen median kommenttien ja elehdinnän perusteella. Joskin The Athleticin toimittaja Thomas Drance taisi kummastella eriäviä mielipiteitä laukoneiden ihmisten ajatuksia.

Hän kirjoitti suomalaisesta huikean kommentin.

– En ollut tietoinen siitä, että on olemassa jääkiekkofaneja, jotka eivät ole tienneet Miro Heiskasen olevan liki täydellinen puolustaja.

Thomas Drance

@ThomasDrance
I hadn’t realized that there were hockey fans that weren’t aware of the fact that Miro Heiskanen is pretty much the perfect defenseman.

Vuonna 1999 syntynyt espoolaislähtöinen timantti on pelannut taalaliigassa kolme kautta, ja runkosarjan 205 peliä ovat tuoneet tehot 28+67=95 (-9). Uran 40 pudotuspeliottelun saldo on 8+22=30 (+8).